Case Victoria

Goede branding in de schoonmaakbranche is cruciaal. Victoria onderscheidt zich van zowel de beruchte low-end organisaties waarbij vaak verantwoord ondernemerschap en professionaliteit ver te zoeken zijn, als van de grote organisaties waar persoonlijke en op maat toegesneden dienstverlening niet haalbaar zijn.

Top 5 vieze-dingen
Meerwaarde voor Victoria genereren door ze te profileren als kennispartner. Victoria weet als geen ander waar de risico’s op de werkvloer zijn. Praten over vieze dingen is hun vak en willen graag deze expertise overbrengen.

www.nietlullenmaarpoetsen.nu
Victoria staat voor korte lijnen, duidelijkheid, hard werken en no-nonsens. Deze DM-campagne maakte een statement waarmee inzicht werd geboden in de onderscheidende werkwijze en mentaliteit van Victoria. Met een buitengewoon goede conversie als resultaat.

Het liefst zou u het zelf doen
De hotel- en recreatiebranche vraagt een eigen aanpak op het gebied schoonmaak. Victoria communiceert met deze DM actie haar onderscheidende aanbod dat antwoorden biedt op vraagstukken rond wisselende bezetting en complexe logistiek. Victoria profileert zichzelf daarmee als ideale partner in deze markt.

Andere Cases:

> Case Willteco

> Case Ronduit

> Case Groenmeesters

> Case Volgermeer

> Case Reisswolf

> Case Victoria