De Combinatie is een multidisciplinair communicatiebureau opererend vanuit Alkmaar en Amsterdam. De focus van het bureau ligt op het combineren van creatieve strategieën, en dynamisch design. Wij ontwikkelen en regisseren visies, strategieën en alle on- en offline middelen en expressies van een organisatie. Waar mogelijk vanuit één merkessentie.

Slim samenwerken
De Combinatie gelooft in slimmer samenwerken. Samenwerken met onze opdrachtgevers en hun klanten en samenwerking met andere professionals. Wij geloven dat de tijd van klassieke full service bureaus, die alles in eigen huis proberen op te lossen, niet meer van deze tijd is. Niet kosten effectief zijn en inhoudelijk niet altijd het beste resultaat opleveren. Door verschillende inzichten en expertises slim te combineren zijn we in staat synergie, flexibiliteit en meerwaarde te creëren.

Effectief resultaat boeken
We zijn o.a. actief voor de zakelijke dienstverlening, (semi)-overheid en onderwijsinstellingen. Met ons breed en sterk professioneel netwerk van creatieve en strategische partners hebben we altijd de beschikking over de laatste ontwikkeling op het gebied van nieuwe media en andere communicatietrends. Alles binnen handbereik maar tegen effectieve kosten!
De Combinatie is opgericht in 2003 door Ilse Ketzer en Sylvia Asberg.